amfiteatar01 FINAL

Nova Iskra Workspace otvara novi radni prostor na Dorćolu


Samo šest meseci nakon otvaranja svog drugog prostora u Zemunu, Nova Iskra Workspace powered by rent24otvara svoju treću beogradsku lokaciju.

Nova Iskra Workspace powered by rent24 početkom maja otvara vrata svoje nove beogradske lokacije na gornjem Dorćolu. Novi poslovni prostor, na adresi Cara Uroša 18, biće stavljen na raspolaganje zajednici od 130 profesionalaca različitih profila, a karakteriše ga moderan i sveden enterijer, savremeno dizajnirane radne jedinice i veliki broj privatnih kancelarija. “Potražnja za coworking prostorima u Beogradu raste iz godine u godinu i veliko nam je zadovoljstvo da najavimo otvaranje nove lokacije” rekao je Robert Bukvić, osnivač i glavni izvršni director kompanije rent24 ‘’Naša velika globalna mreža u kombinaciji sa lokalnom ekspertizom stvara inspirativne radne prostore za zajednicu uspešnih profesionalaca iz celog sveta.

01e restoran

Nova lokacija nudi do sada najveći broj privatnih kancelarija namenjenih većim timovima i kompanijama, dok će jedan deo prostora biti namenjen frilenserima i manjim timovima. Svi radni prostori u ponudi Nova Iskra Workspace su na neki način jedinstveni, a nova lokacija na Dorćolu je prvi coworking prostor u Beogradu koji će u okviru svog radnog prostora imati restoran i bar, kao i dečiji kutak. 

‘’Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo otvaranje još jednog ekskluzivnog radnog prostora u samom centru Beograda ” rekao je Marko Radenković, osnivač  i generalni menadžer Nova Iskra Workspace-a. ‘’Posebna prednost nove lokacije je sasvim novi koncept prostora za događaje, koji je u potpunosti izdvojen od radnog prostora i osmišljen da pruži različita iskustva za do 150 gostiju. Javni deo prostora opremljen je najsavremenijom tehničkom opremom i posetiocima nudi atraktivan auditorijum. “

kancovi roze001 FINAL 1 2

Za enterijer ovog savremenog prostora površine 1.200 m2 zaslužan je arhitektonski Studio OBE. Izazov je bio projektovati prostor koji se pruža na nekoliko nivoa, a čine ga restoranski deo, multifunkcionalni javni prostor za konferencije, projekcije i meetup događaje, zatim sale za sastanke, radni prostor za 130 korisnika, uz prostor za zabavu i opuštanje, krovnu terasu, kao i urbani vrt u ulaznoj zoni. Enterijer je naglašen suptilnom, ali upečatljivom paletom boja, kao i odabirom savremenih materijala. Karakteristične detalje čine murali koji se nadovezuju na estetiku urbanog vrta, a čitav prostor odiše specifičnom estetikom i izborom detalja koje neguje ovaj arhitektonski dvojac.

Nova Iskra Workspace powered by rent24je vodeći coworking brend u Srbiji, koji je od septembra prošle godine deo kompanije rent24, jednog od globalnih coworking i coliving lidera, koji u svom portofilju trenutno ima oko 45 lokacija na tri kontinenta. Nova Iskra Workspace kreira prostore za novu generaciju frilensera, preduzetnika, startapa, kompanija i organizacija. Kako bi što bolje odgovorili na globalne i lokalne ekonomske i društvene izazove, Nova Iskra Workspace prostori su prilagođeni savremenim tendencijama u polju rada, koje karakteriše multidisciplinarnost, kolaboracija, fleksibilnost i otvorenost.

Otvaranje novog prostora najavljeno je za proleće, a Nova Iskra Workspace powered by Rent24 poziva sve zainteresovane kompanije i timove, da posete www.novaiskraworkspace.comi rezervišu svoj budući radni prostor na vreme.