Nastavlja se Demo Masters

Nakon kraće pauze tokom prazničnih dana, serijal takmičenja DEMO MASTERS nastavlja se 19. januara u Domu omladine Beograda.

Sa početkom u 20h, u Klubu DOB nastupiće šest novih bendova: Kora (metal) iz Beograda, No I Pay (hc) iz Obrenovca, Limbo (metal) iz Niša, Mimo protokola (rok) iz Beograda, Ubrzo potom (rok) iz Užica i Cockblockers (rok) iz Kragujevca. Kao gosti u revijalnom delu programa nastupiće autorski bend Hrabri krojač iz Beograda.

Ulaznica je 100 dinara.

Članovi žirija Demo Masters takmičenja su: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik; te ovonedeljni gostujući član žirija, muzičar Vlada Kokotović, iz benda Goblini.

 Demo Masters je takmičenje u kojem se ukrštaju glasovi publike i žirija, a tokom trajanja takmičenja, svake večeri ćemo imati priliku da vidimo 6 potpuno novih grupa, od kojih će se 3 kvalifikovati za dalje nastupe. Finale je predviđeno u maju, kad će biti poznati pobednici kojima slede nagrade.

Pored žirija i publike svoje glasove daće i bendovi koji nastupaju. Članovi bendova glasaju po principu 3-2-1 glas(a), ali ne mogu dati glas svom bendu.

Po odluci žirija u drugi krug prolaze dva, a po odluci publike jedan bend po večeri. Po završetku prve faze takmičenja, na osnovu snimaka nastupa bendova uživo, žiri će odabrati određeni broj bendova koji će dobiti novu šansu u baražu, za prolazak u drugi krug takmičenja.

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.