EKV2014

Milan Mladenović – memorijalno veče

Povodom 20. godina od smrti Milana Mladenovića u sredu 5. novembra u klubu Blue Moon organizuje se memorijalno veče na kojem će svirati EKV tribute band pod nazivom ” Deca iz vode”, specijalno sastavljen za ovu priliku od kvalitetnih muzičara iz poznatih bendova.

Osnovnu postavu činiće Kiza, Srđan i Džoni iz Kiza Bluza benda koji imaju puno EKV pesama u svom repertoaru koji prezentuju širom Srbije, a kao gosti na nekim pesmama sviraće poznata lica iz popularnih beogradskih grupa Janko i Vlada (KKN), Mita i Hasa ( ex Block Out), na klavijaturama će svirati Ivana Nikodijević Zvrka a kao specijalni gost će nastupiti Boško Stanojević basista u poslednjoj postavi EKV-a.

Pre i posle nastupa u klubu će se puštati pesme EKV-a, kao i pesme Šarla Akrobate i Milanovog projekta sa Subom-Rex Iluzivii “Angels Breath”. Jedinstveni događaj i vrsna ekipa muzičara, garantuje veče za uživanje i pamćenje za sve poštovaoce i ljubitelje muzike koj je pravio Milan.

Ulaz je od 21h a početak svirke oko 22h. Karta je 100 rsd. Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj 4 (50m od Knez Mihajlove u pasažu za Lotos bar).