image003

Mario Biond na dva koncerta u Beogradu

Kada se spomene italijanska muzika, prvo na šta pomislite je sigurno italijanski pop, Sanremo i izvođači poput Erosa, Ticijana, Laure ili Ane. Druga misao su, verovatno, italijanski klasičari. Ipak, jedno ime sa ovih vatrenih prostora, odjeknulo je svetskom muzičkom scenom, a ne pripada nijednom od gore navedenih muzičkih žanrova.

On će 9. i 10. marta održati dva intimna koncerta u Beogradu, u organizaciji kluba Bitefartcafe, a u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu. Svoju popularnost među našom publikom već je dokazao pre godinu i po dana, gostujući kao najveća zvezda prvog izdanja Musicology festivala. Njegov dubok i topao vokal je osvojio posetioce festivala na Kalemegdanu, koji su tražili da organizator obeća da će užitak ubrzo ponoviti. Za njegov povratak su naročito bile zainteresovane dame, na koje ovaj nežni džin, baršunastog glasa, izgleda ima poseban uticaj.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Biondi je u međuvremenu snimio nov album, pod imenom „Beyond“, sa koga se već izdvojilo nekoliko pesama i koji će premijerno predstaviti svojoj publici u Srbiji, na ova dva koncerta. Osim novih pesama, publika će uživati i u dobro poznatim hitovima sa prethodnih albuma, kao što su: „This is what you are“, „What have you done to me, „Shine on“ i „Deep space“.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i u Novom klubu Bitefartcafe, na adresi Mitropolita Petra 8. Promotivna cena karte je 1500 dinara.