Mala knjizara u Parizu FIN

Mala knjižara u Parizu

Istovremeno topla i tužna proza Nine George u knjizi Mala knjižara u Parizu, koja će vas odvesti na putovanje Francuskom i spletom ljudskih emocija, može se naći u izdanju Nove knjige plus iz Beograda.

Postoje knjige koje su pisane za milion ljudi, neke samo za stotinu. Ali postoje i knjige lekovi – knjige koje su pisane samo za jednog čoveka. Jer knjiga je dijagnoza i lek istovremeno. Baš na ovaj način Žan Perdu, koji sebe naziva književnima apotekarom, za pultom svoje knjižare na brodu, prodaje romane kao lekove za život. Koristeći svoju intuiciju, on tačno zna koja knjiga ublažava boli duše. Jedino sam sebe ne umije da izliječi od one noći, prije dvadeset jednu godinu, kada ga je lijepa Provansalka Manon ostavila dok je spavao. Za sobom nije ostavila ništa, osim pisma koje se Perdu nije usudio da pročita. Do ovog leta. Leta koje će sve promijeniti i odvesti mesje Perdua iz male Ulice Montanjar na putovanje u sećanja, u srce Provanse i vratiti ga u život.

Internacionalni bestseler Mala knjižara u Parizu prvi put je objavljena na nemačkom jeziku, nakon čega je prevedena na 28 jezika i prodata u preko 500.000 primjeraka. Mala knjižara u Parizu nalazi se u samom vrhu Spiegel Magazine’s bestseler liste. Novinar i jedna od najpopularnijih nemačkuh autora današnjice Nina Gerorge, autor je i više od stotinu kratkih priča, kao i više od stotinu novinskih kolimni. Nina George objavila je 26 romana, više puta nagrađivana je kao kao bestseler autor.

Internacionalni bestseler Mala knjižara u Parizu možete naći u svim bolje snabdevenim knjižarama u Srbiji u izdanju Nove knjige plus.