Lovefest nominovan za najbolji evropski festival

Lovefest, najveći festival ljubavi u Srbiji i ove godine, drugi put nominovan je za “Najbolji evropski festival srednje veličine”, prestižnu nagradu koju dodeljuje najuticajnije evropsko nagradno takmičenje European Festival Awards (EFA).

Lovefest se našao u konkurenciji sa još 70 popularnih manifestacija iz 20 zemalja sveta među kojima su holandski Extrema Outdoor, nemački Berlin Festival, kao i hrvatski festivali Hideout i IN Music.

Prema rečima organizatora, posle ogromnog uspeha i više od 60.000 posetilaca na Lovefestu 2014, nominacija za najbolji evropski festival je samo još jedan od pokazatelja da je festival ljubavi prevazišao nacionalne okvire i stao rame uz rame sa najpoznatijim svetskim manifestacijama tog tipa.

Ukoliko želite da ove godine Lovefest odnese pobedu, kliknite OVDE i u padajućem meniju kategorije Best Medium Sized Festivals odaberite Lovefest kako biste glasali. Upisivanjem svojih podataka svaki glasač postaje potencijalni dobitnik dve VIP ulaznice za sve pobedničke festivale.

Glasanje za devet festivalskih kategorija traje do 27. oktobra, a pobednici koje zajednički biraju publika i EFA žiri biće proglašeni na svečanoj dodeli nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015. godine.