Lovefest foto konkurs

Lovefest i Nikon raspisuju foto konkurs

Predstavnici renomirane multinacionalne kompanije Nikon koju u Srbiji zastupa kompanija Refot B i muzičkog i umetničkog festivala Lovefest, pokrenuli su nagradni foto konkurs pod nazivom „Ja sam Lovefest“. Konkurs je otvoren do 20. jula, a autoru najbolje fotografije sledi vredna nagrada – savršeno dizajniran Nikon 1 J1.

Svi zainteresovani umetnici, fotografije mogu poslati putem aplikacije na zvaničnim Nikon Srbija i Lovefest facebook stranicama. Posetioci stranica moći će da glasaju za najbolju fotografiju i tako izaberu pobednika.

Po završetku takmičenja, dvadeset najboljih radova biće izloženo na Photo zoni u centru Vrnjačke Banje od 1. do 3. avgusta. Osim glavne nagrade, drugoplasirani autor fotografije osvojiće dve Lovefest VIP karte, dok će umetnicima koji osvoje od trećeg do desetog mesta biti omogućena karta za sva tri dana ovogodišnjeg festivala.

Photo zona je jedna od devet novih programskih zona festivala, koje su nastale sa ciljem da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji. Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji.