Ljetno kino vodi na more

 

Bend lepršave letnje muzike i energije koji stiže sa ostrva Brač, Ljetno kino, nastupiće ne letnjoj sceni Bitefartcafe kluba, 25. juna, samo par dana nakon kalendarskog početka leta. NAPOMENA: Zbog vremena, koncert se premešta u zatvoren prostor u Novi Bitefartcafe u Mitropolita Petra 8.

Ljetno kino nastavlja da unosi radost u srca publike, na žalost bez svog druga, Vlade Divljana, a u čast ovog velikog čoveka.

“Naša misija je zabaviti ljude na način na koji bi volio da netko zabavi mene. To je težak zadatak! Biti muzicar nije bajno, ali velika je sreća kada ti je posao uveseljavati sebe i druge, ” kaže Mladen Jurčić, osnivač Ljetnog kina i bivši član legendarnih bendova kao što su Azra, Film i Vještice.

Bend takođe napominje da će svaki njihov koncert u Beogradu biti posvećen Vladi i da će svirati onako kako je on voleo da sviraju sa njim – s puno dobre volje i da to veče budu najbolji. Pripremite se za pravi letnji užitak, u klubu kome je leto drugo ime.

Karte za koncert se mogu kupiti u Novom klubu Bitefartcafe (Mitropolita Petra 8) kao i na letnjoj sceni na Kalemegdanu i putem podajnih mreža eventim.rs, ddtickets.rs, gigstix.com i ticketline.rs.

Cene karata prvog kontigenta:
Gornji deo kluba ( bliži bini) 700 dinara
Donji deo kluba (dalji od bine) 500 dinara