Lepotica i zver

Lepotica i zver: Mirka Vasiljević i Viktor Savić

Glavni protagonisti muzičko-scenskog spektakla „Lepotica i zver“, Mirka Vasiljević i Viktor Savić, prisustvovaće svečanom otvaranju XVI Polimark dečijeg sajma u petak, 16. oktobra od 14h u hali 3 Beogradskog sajma.

Najmlađe posetioce, tokom ove manifestacije koja će trajati do 18. oktobra, očekuju brojne kreativne radionice, edukativni programi, druženje sa animatorima i omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na štandu posvećenom predstavi „Lepotica i zver“, mališani i njihovi najbliži imaće priliku da saznaju nešto više o ovom jedinstvenom pozorišnom projektu.

Predstava „Lepotica i zver“,  koja će premijerno biti izvedena 29. novembra u Sava Centru, priprema se u spoju sa animiranom 3D scenografijom i brojnim audio-vizuelnim efektima, a magiju univerzalne priče o večnoj ljubavi, spoznaji pravih vrednosti i istinske lepote, one unutrašnje, upotpuniće brojne muzičke numere, plesači i mađioničari.

U predstavi igraju Mirka Vasiljević, Viktor Savić, Ivan Zekić, Nemanja Janičić i Bora Nenić i Voja Brajović kao narator. Reditelj je Igor Damnjanović, a tekst je prema motivima tradicionalne bajke iz 17. veka francuskog autora Šarla Peroa napisao Miloš Milošević.