Laugh out proud

Laugh out proud

 

Standup.rs u saradnji sa Studijom smijeha (HR), u susret obeležavanja IDAHO-a, predstavlja Laugh out proud veče stand up komedije na kome će nastupiti Marina Orsag (HR) i Martina Ipša (SLO) 14. maja od 20:30h u Ben Akiba Comedy Club-u.

Marina i Martina upoznale su se pre nekoliko godina u Sloveniji, a konkretniju saradnju ostvarile su na snimanju emisije “Stand up and more” za Comedy Central Extra, koja je snimana u Beogradu u prvom comedy club & bar-u Ben Akiba u produkciji Standup.rs-a.

Marina Orsag prva je stand up komičarka na ovim prostorima, a i prva javna osoba koja je na svim pozornicama od Zagreba do Beograda javno, duhovitim pristupom, priznala da je lezbejka.

Martina Ipša je stand up komičarka, ali i više od toga. Glumila je u pozorišnim predstavama, nastupala i bila idejni vođa stand up TV emisije, voditeljka je satirične emisije formata TV novosti, a pored svega toga napisala je i filmski scenario. Posle devet godina nastupanja veruje da komičar/ka mora prvo znati komentarisati sebe, da bi imao/la pravo da komentraiše druge. Njeni nastupi su uvek puni samokritike, sarkazma, ali istovremeno aktuelni i vrlo duhoviti.

Labris i Zavod za kulturo Maribor (SLO) podržavaju ovaj događaj.

Cena ulaznice: 300 dinara.
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131.