Kung Fu Panda 3 na Delikatesnom ponedeljku

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

U najkraćem mesecu u godini, 29. februara spremite se da probate omiljenu hranu najpoznatijeg animiranog pande – nudle i knedle! Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu 17. marta se vraća sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D.

Kako se ekipa koja sinhronizuje ovaj film, tim MCF MegaCom Filma i profesionalni kuvari iz restorana „Dva štapića“ snalaze u kuhinji proverite 29. februara od 19 časova u Kulturnom centru Grad.

Cena bona je 150 RSD i sav prihod je namenjen deci iz Svratišta.

Neodoljivi, pomalo nespretni panda Po, u ovom nastavku pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do tajnovitog sela, koje je dom jednako nestašnih i smešnih pandi kao što je sam Po. Međutim, sreću i veselje narušiće im Kai, koji želi da pobedi sve kung fu majstore u Kini. Zbog njegovog zastrašujućeg plana, Po mora da se od učenika kung fua transformiše u učitelja, kako bi njegovi novi prijatelji mogli da se suprotstave mističnom zlikovcu koji želi da uništi njihov mali raj. Naravno, Po nije sam, jer mu pomažu prijatelji – Furiozna petorka, predvođena Šifuom, majstorom kung fua.

Glas glavnom junaku Pou dao je glumac Miloš Samolov, dok Poovog pravog oca igra Boda Ninković. Srđanu Timarovu studio 20th Century Fox poverio je ulogu pričljivog negativca (Kai).U sinhronizaciji glas majstoru kung fua Šifuu pozajmljuje Voja Brajović, a Furioznu petorku čine Katarina Žutić (Tigrica), Marko Marković (Ždral), Milan Tubić (Bogomoljka), Milan Antonić (Majmun) i Jelena Petrović (Zmija). Zijah Sokolović igra lik Gusana, a Marija Mikić žensku pandu Mei Mei.