Schroeder Chadbourne e1443188379221

Kultni američki kantautor Judžin Čedborn u Srbiji

Kultni američki kantautor Judžin Čedborn ponovo nastupa u Srbiji 9. oktobar u 20h, Nova Festival, dvorana “Apolo” u Pančevu. Ulaz je besplatan.

Judžin Čedborn, američki kantautor, gitarista, bendžoista, improvizator, jedan od najživopisnijih karaktera američke andergraund muzičke scene i umetnik kultnog statusa, nastupiće prve večeri muzičkog programa Nova Festivala koji se održava u Pančevu od 8-10. oktobra u organizaciji  udruženja “KomunikArt”, uz pokroviteljstvo Grada Pančeva,  Italijanskog instituta za kulturu iz Beograda, Ambasade Republike Slovenije i Collegium Hungaricum-a, a uz podršku „Vajfert piva” kompanije HEINEKEN Srbija.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Na besplatnom koncertu koji će se održati 9. oktobra u 20 časova, u dvorani “Apolo” u Pančevu, Judžin Čedborn nastupa sa svojim saradnikom, bubnjarom Diterom Šroderom iz nemačkog grada Frajburga. Ovom prilikom promovisaće koncertni program Music of My Youth, za koji Čedborn kaže: „Ne radi se samo o pesmama koje sam interpretirao zato što su mi bile značajne u mladosti, već i o ideji da me muzika podmlađuje što duže nastupam.“