7

Komedija Mi smo Milerovi

Urnebesna komedija “Mi smo Milerovi” (We Are The Millers)  u naše bioskope dolazi 15. avgusta! Kako izgleda savršena, lažna porodica, videćete u najnovijem filmu Rosona Maršala Turbera.

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika, ali on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga. Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan. Izmišljenu porodicu: za izmišljenu ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija i buntovnica Kejsi. I tako nastaju „Milerovi“.

Čuvena glumica Dženifer Eniston će vas oduševiti svojim talentom, koji je do ovog filma bio nepoznat, a Džejson Sudeikis i Ed Halms nasmejati do suza, kao što su to činili u filmovima Kako se rešiti šefa i trilogiji Mamrluk.

Šta su reditelj filma i glavni glumci izjavili povodom rada na ovom filmu i kako su se zabavljali na setu, možete pogledati u specijalu “Mi smo Milerovi – Ako neko pita”: