James Zabiela Promo

Ko je ustvari James Zabiela?

James Zabiela, jedan od najpoznatijih di-džejeva današnjice 23. aprila nastupiće na Lovefest Fire Weekend-u u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Ovo će biti njegov četvrti nastup pred fanovima festivala ljubavi, a srpski klaberi i dalje ne prestaju da uživaju u njegovoj muzici.

Na muzičkoj sceni današnjice James Zabiela predstavlja posebnu vrstu izvođača. Posle više od decenije na sceni  prema brojnim kritičarima postao je deo britanske, ali i svetske umetnička baštine. Za to su najvećim delom zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti u nastupima uživo zbog kojih je našao mesto u srcima ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Poznat je po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trekovi. Vlasnik je etikete Born Electric, a kako kaže najuzbudljiviji momenti u njegovoj karijeri tek dolaze.

Čega se plaši i kako zamišlja svoj odmor iz snova

James Zabiela dugu kosu nosi kao zaštitni znak, a osim nje sa sobom na nastupima uvek ima i svoje “srećne pantalone”. Uživa u samoći i voleo bi da makar jednom nedeljno otputuje na pusto ostrvo, a na put ne bi krenuo bez mekanog duksa i kreveta na sprat. Čudno, zar ne? Iako vlada di-džej pultovima širom sveta, ovaj simpatični Britanac se plaši jedino jedne stvari – paukova.

Šta misli o Lovefestu

“Lovefest je više od samo festivala. To je jedinstveno muzičko iskustvo, događaj koji okuplja najkvalitetnije izvođače i najbolju publiku na svetu. Pravi festival ljubavi! Čast mi je da sam ponovo deo ovakvog događaja, a posebno ove godine kada Lovefest slavi svoj deseti rođendan. Prošlog leta sam na Lovefest Fire bini zajedno sa više od 25.000 fanova proslavio svoj rođendan, a sada je vreme da ja uzvratim čestitke, a kako bolje nego još jednim nezaboravnim setom”, rekao je James.

Osim James Zabiele, 23. aprila u beogradskom Hangaru nastupiće britanski di-džej Reset Robot, Marko Milosavljević, kao i mlada nada beogradskog klabinga Aleksandra Duende.

Nova cena ulaznica od 22. aprila 

Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend po ceni od 590 RSD za veče mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama. U okviru posebnog rođendanskog popusta najbržim posetiocima na raspolaganju je i akcija u kojoj pri kupovini jedne karte drugu dobijaju besplatno, a od 22. aprila cena karte biće 1.090 RSD.

Oni koji žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu za sve ovogodišnje Lovefest događaje mogu kupiti Lovefest 2016 Membershipkarticu po ceni od 29 EUR. Membership kartica može da se naruči na kućnu adresu putem sajta.