Jani Virk Poslednje Sergijevo iskusenje

Knjiga Poslednje Sergijevo iskušenje (poklon akcija)

Poslednja poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za utorak, 24. septembar je Poslednje Sergijevo iskušenje – autor Jani Virk. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Poslednje Sergijevo iskušenje!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Poslednje Sergijevo iskušenje je društveno aktuelan i kritičan, ironično i tragično intoniran roman pisan u neorealističkom maniru.

Eros i tanatos silovito se prepliću sa egzistencijalnim i metafizičkim, političkim i društvenim pitanjima u doba tranzicije.

Jedno od dela koje o evropskom Istoku danas govori više, plastičnije i dublje od tomova svakovrsnih studija koje su pisane na tu temu.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Delo koje iznova aktuelizuje Kamijev stav iz Mita o Sizifu da je pobuna protiv apsurdnosti sveta još jedina prava muška stvar.

Roman 188 strana; Format: 14×21 cm; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-75-1

Prevod sa slovenačkog: Ana Ristović; Pogovor: Mladen Vesković

Cena: 820 dinara

*Knjigu na poklon dobila je Milica Pavlović.