56610441 658644001255253 3503550796400689152 n

Jameson ponovo otvorio vrata zelenog sveta na velikoj Green Up žurci

Jameson irski viski je i ove godine okupio više od 1000 najvernijih fanova i poznatih gradskih lica na zanimljivoj Green UP žurci održanoj u Beogradu. 

Prethodnih nedelja priče o velikoj Green Up žurci okupirale su pažnju Beograđana. Detalji o žurci su predstavljali zagonetku, ali dobar provod i neverovatna energija bili su garantovani.  Zelenom žurkom, koja je održana u Hangaru Urban Fitnessu, Jameson ekipa oduševila je mnoge svoje fanove i ljubitelje zabave, pruživši im jedinstveno parti iskustvo ponovnim pokretanjem zelene priče započete prošle godine na Unlock Your Green žurci koja se i dalje prepričava.

U duhu Jameson viskija, Green Up je proslavio otvorenost ka novim iskustvima, život ispunjen spontanošću iautentičnost. Kroz simboliku zelene boje, oživljen je avanturistički duh specifičan za ovaj irski brend, čiji su najverniji fanovi uživali nezaboravnom provodu. 

Mnogo interesantnog sadržaja dočekalo je ovu odabranu ekipu koju sjedinjava strast za životom i  druženjem. Gosti su uživali u posebnom tatoo kutku namenjenom za najhrabrije, berberskom kutku za one koji žele da promene ili otkriju svoj stil, ali i specijalno osmišljnom foto kutku gde su zabeležene najuzbudljivije uspomene. Za one koji žele da se zabave, bila je pripremljena i soba za igrice sa stonim fudbalom, pikadom i fliperom.

Među odanim ljubiteljima pitkog ukusa Jameson irskog viskija prvi su se našli Bojana Ordinačev, Zoran PajićiMina Sovtić. Takođe, popularna tatoo umetnica poklanjala je unikatne tetovaže zainteresovanim gostima,  dok je fotograf Nemanja Maraš svojim aparatom uhvatio sve zanimljive detalje. „Prošle godine zajedno smo otključali zeleno, a ove godine Jameson nas je poveo korak dalje, na žurku koja oslikava pravi karakter ovog fenomenalnog irskog viskija. Od Jameson-a uvek možemo očekivati nešto sasvim novo, drugačije i neočekivano, što je potvrdila i Green up žurka i veoma mi je drago da sam imala prilike da budem njen deo, “ rekla jeBojana Ordina