Into the Badlands AMC

Into the Badlands

Nova serija “Into the Badlands” biće ekskluzivno prikazana na AMC kanalu u ponedeljak, 16. novembra u 4:00h po ponoći. Premijerno prikazivanje prve epizode gledaoci će imati priliku da prate na AMC Global kanalima širom sveta, istovremeno sa premijerom u SAD, ali i u repriznom terminu istog dana od 22h.

Smeštena u razoreni svet iz budućnosti, na teritoriji kojom vlada sedam moćnih barona, serija “Into the Badlands”, nas uvodi u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Vekovima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje nov društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji. Badlands, kako se ova teritorija naziva, podeljena je između sedam rivalskih barona, koji kontrolišu resurse neophodne za život, održavajući svoju vlast uz pomoć lojalne vojske poznatije kao Kliperi. Kliperi uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo da sanja, i spremni su da žrtvuju svoje živote služeći baronima. Samo nekolicina Klipera doživi 30-tu godinu, ali Sani (Danijel Vu) nije običan Kliper. Pokazujući smrtonosnu stručnost u borilačkim veštinama, Sani brzo napreduje i postaje glavni Kliper i savetnik od najvećeg poverenja svog barona, Kvina (Marton Cokas).

“Ovo je serija o očevima i sinovima. O duhovnom i emotivnom buđenju, svih likova. To je odnos između oni koji su na vlasti i naroda, jer su Baroni ti koji kontrolišu sve. Statistički odnose da se stvari promene su 1% na prema 99%. Baroni imaju svu moć i sistem koji su uveli je funkcionisao preko 100 godina, ali sada stvari počinju da se menjau i taj sistem počinje da puca. Sve to kreće od Udovice, koja je po meni jedan od najinteresantnijih likova u seriji” – komentariše Alfred Gouf, jedan od izvršnih producenata serije.

Decenijama je Kvin bez konkurencije bio najmoćniji Baron Badlands-a, ali najnoviji baron, Udovica (Emili Bečam), počinje sa drskim napadima na Kvinova transportna vozila i testira njegov apetit za borbu. Jedan od ovih napada odvode Sanija do M.K. (Aramis Najt), tinejdžera koji uspeva da preživi smrtonosnu zasedu. Sani ubrzo shvata da tinejdžer čuva mračnu tajnu. Kako Udovica nastavlja sa svojim napadima na Kvina, sudbine stoičkog ubice i snalažljivog dečaka počeće da se prepliću. U odnosu učitelja i učenika koji se između njih razvija, svaki će otkriti svoju istinsku svrhu: zajedno, oni će krenuti na putovanje koje bi moglo da promeni živote stanovnika Badlands-a.

“Verujem da će pubika osebno uživati u svetu koji smo kreirali, a za čije nastajanje smo pronašli inspiraciju u srednjevekovnom Japanu, koji je takođe bio podeljen na više teritorija. Svakom teritorijom je vladao Shogun, dok mi imamo barone, a svaki vladar je imao soptvenu vojsku samuraja ubica, dok naši imaju Kliperse. Inzvanredna glumačka ekipa je još jedan momenat koji doprinosti kvalitetu serije. Nadam se da će publika uživati prateći avanture junaka iz epizode u epizodu, koliko i mi dok smo je pravili” – dodaje Majls Miler, jedan od izvršnih producenata serije.

Zvezde serije “Into the Badlands” su Daniel Vu (Tai Chi Zero) kao Sani; Marton Cokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) kao Kvin; Aramis Najt (The Dark Knight Rises) kao M.K.; Oliver Stark (“Luther”) kao Rajder; Emili Bečam (28 Weeks Later) kao Udovica; Orla Brejdi (“Dr. Who,” “Fringe”) kao Lidija; Sara Bolger (“Once Upon a Time,” “The Tudors”) kao Žade; Ali Joanides (“Parenthood”) kao Tilda; i Medlin Mentok (Edge of Tomorrow) kao Veil.

Za AMC Studios, ovu šestoepizodnu seriju potpisuju izvršni producenti/organizatori snimanja/pisci Alfred Gough i Majls Miler (Shanghai Noon, “Smallville”), i izvršna produkcija Stejsi Šer i Majkl Šamberg producenta nominovanih za Oskar (Pulp Fiction, Contagion), režiser Dejvid Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), režiser za borbe Stiven Fang (Tai Chi Zero, House of Fury) i Danijel Vu (Tai Chi Zero).