Herbie Hancock: oficijelni afterparti u Bitefartcafe-u

Herbie Hancock, legenda svetske muzičke scene i apsolutni džez velikan, održaće veliki beogradski koncert 27. novembra u Sava centru u pratnji trojice proslavljenih muzičara, Vinnie Colaiuta, James Genus, Lionel Loueke. Oficijelni afterparti koncerta američke jazz zvezde biće koncert Ruth Koleve, koja polako osvaja svet.

Kako je prirodno da iskusnije kolege podržavaju i pomažu umetnicima u usponu, organizatori koncerta GigArt i GuitarArt napravili su još jednu saradnju sa kultim beogradskim klubom Bitefartcafe, a na dodatnu radost ljubitelja muzike koji će posetiti Sava centar 27.novembra.

Naime, uz karte za koncert ove supergrupe biće omogućen ulaz na afterparti koji će se održati iste večeri, nakon koncerta u klubu Bitefartcafe na novoj lokaciji, Mitropolita Petra 8.

Zvezda afterpatija biće dvadesetčetvorogodišnja nu soul i jazz pevačica iz Bugarske, Ruth Koleva, koja je svojim svilenkastim i ekspresivnim vokalom, autorskim tekstovima i intimnom atmosferom pesama postala prepoznatljiva sila bugarske muzičke scene, sa ozbiljnom pretenzijom da ubrzo osvoji i internacionalno tržište.