gamofonedžije

Gramohonedzie Live Experience u Bitefartcafe klubu

Najpoznatiji DJ u svetu, koji dolazi sa naših prostora, Gramophonedzie, okupio je neke od najboljih muzičara Srbije kako bi napravio svoj novi projekat Gramophonedzie Live Experience. Ovaj fenomenalan i u Srbiji jedinstven sastav, nastupiće u Novom Bitefartcafe klubu u četvrtak, 12 novembra, u 22h.

Poznat u celom svetu po svojoj numeri “Why don’t you”, jednoj od najvećih klupskih traka 2010, Gramophonedzie može da se pohvali i raznovrsnom producentskom karijerom. Kako je većina njegovih numera inspirisana džez standardima, one zaslužuju da budu izvedene uživo i to na živim instumentima. Gramophonedzie Live Experience upravo i ima za cilj da premosti rupu koja postoji između producenata i benda i spoji ova dva u jednu skladnu i prirodnu celinu.

Sedmočlana ekipa okuplja vokal, bubanj, gitaru, saksofon, klavijature, perkusije i Gramophonedzie u hibridan LIVE DJ super sastav, kako bi stvorili jedinstveno muzičko iskustvo.

Trenutno je u pripremi i album, koji će predstavljati rekonstrukciju nekih od najboljih Gramophonedzie traka i kavera ali će se na albumu naći i potpuno nove numere koje predstavljaju njegov prepoznatljiv stil – fuziju popularne muzike i džez/ sving aranžmana.

Karte za ovaj događaj možete naći na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets, kao i u Novom Bitefartcafe klubu, na adresi Mitropolita Petra 8.