Gospodin Pibodi i Šerman 3D u okviru Porodičnog dana

Ekipa glumaca koja je sinhronizovala animiranu avanturu ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” predstavila je film i likove iz filma na konferenciji održanoj u McDonald’s restoranu na Terazijama. Pretpremijera filma ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” održaće se u subotu, 1. marta, u bioskopu „Cineplexx Delta City” u okviru Porodičnog dana.

Svi posetioci pretpremijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” koji dođu kostimirani u omiljenog istorijskog junaka dobiće na poklon vaučer za „Happy Meal“ obrok sa igračkama ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D”, koji će se u ponudi restorana „McDonald’s“ naći od 28. februara.

U novoj Happy Meal ponudi nalazi se osam zabavnih logičkih igrica, koje su inspirisane likovima iz filma i njihovim putovanjem kroz vreme – od Egipta do renesansne Italije. Najmlađi će moći da se zabave i nauče nešto novo uz iks oks igricu, da pronađu pravi put u tri različita lavirinta gospodina Pibodija, da testiraju logičke sposobnosti uz Šermanovu “rubikovu” kocku i kroz sklapanje VEJBEK vremenske mašine.

Kako film prati avanture najpametnijeg psa na svetu, Gospodina Pibodija i njegovog usvojenog sina, dečaka Šermana, u putovanju kroz vreme, posetioci premijere za vikend u „Delta City-ju“ pozvani su da dođu kostimirani u omiljenog istorijskog junaka.

U periodu od 16 do 18h u bioskopu će zasedati žiri koji čine francuska kraljica Maria Antoaneta, egipatska princeza i Leonardo da Vinči, koji se, između ostalih živopisnih istorijskih ličnosti, pojavljuju u filmu. Oni će odlučiti o tome koji kostim je najbolji, a pobednik takmičenja dobija mini teleskop i karticu „Diners“ u vrednosti od 5000 dinara.

Osim toga, za posetioce premijere organizovane su i igraonice i radionice, kao i takmičenje u jo-jou za timove roditelja protiv dece.

Film „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ zasnovan je na kultnoj američkoj televizijskoj seriji iz šezdesetih godina XX veka, „Pibodijeva malo verovatna istorija“. Studio „Dreamworks Animation“ producent je 3D verzije ove priče, a distributer je „Twentieth Century Fox“.

Glas glavnom junaku, Gospodinu Pibodiju, pozajmio je prvak pozorišta ,,Atelje 212”, Svetislav Bule Goncić, dok su ostalim likovima glasove dali glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić, Jelena Stojiljković, kao i deca, polaznici škole ,,Bis”, Marija Simović i Vasilije Prvulović, čija je mentorka Dušica Novaković.

 Studio ,,Dreamworks” je režiju sinhronizacije ovog filma na srpski poverio glumcu Draganu Vujiću Vujketu.

Uz svaku kupljenu kartu za animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” posetioci dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“, magazin „Pas“ i vaučer za kupovinu u „Pet centru“!