Erins.Fiddle 02

Erin’s Fiddle: Ritam Grada

Trupa irskog plesa Erin’s Fiddle sa ponosom predstavlja multimedijalnu plesnu predstavu „Ritam Grada“ 22. maja sa početkom u 20:30 časova u Ustanovi kulture Palilula na sceni „Stamenković“ beogradska publika imaće priliku da prvi put uživa u nečemu sasvim novom u sferi irskog plesa u Srbiji.

Nakon plesne predstave „Erindol“, koja je izvedena 2013. godine, Erin’s Fiddle ponovo priprema veliki projekat u samostalnoj produkciji pod nazivom „Ritam grada“. Ova multimedijalna plesna predstava vas vodi kroz jedan dan u životu irskih plesača. 19 plesača i plesačica, praćeni autorskim audio-vizuelnim sadržajima, kroz 17 potpuno novih koreografija uz već poznate, a i neke autorske kompozicije, dočaraće svoje viđenje plesa i ritma grada.

„Ritam grada“ je nešto novo i neviđeno na našim prostorima. Ovaj inovativni multimedijalni spektakl pomera granice i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajnama EVENTIM-a, po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 700 dinara. Za grupne posete je moguće ostvariti popust na kupovinu ulaznica.