Biljana Tipsarevic MG 9698

Ekskluzivna modna kolekcija: “La Storia di una donna”

Italijanska kinematografija i njene vanvremenske filmske zvezde univerzalne lepote i upečatljive harizme koje su obeležile 20. i 21. vek daju inspiraciju za novu žensku cruise kolekciju ’14. kojom nam se, po četvrti put, predstavlja Biljana Tupsarević. Revija ce se odrzati 14.maja u hotelu Jugoslavija u saradnji sa brendom Lancia.  Noviteti u kolekciji su venčanice za moderne mlade.

Kako Biljana kaže: “Ana Manjani, Monika Viti, Đina Lolobriđida, Klaudija Kardinale, Đulijeta Mesina, Monika Beluči i čudesna „Lolo″  Sofija Loren – odreda otmene, mistične, intrigantne, zavodljive i senzualne, fatalne žene i seks-simboli, plenile su  ne samo svojim talentom i snažnom ličnošću već i svojom pojavom, modnim ukusom i besprekornim ličnim stilom.”

Biljana Tipsarevic La storia di una donna foto 1

Izrazito ženstvena, delikatna i raskošna kolekcija Biljane Tipsarevića “La Storia di una donna” je priča o upravo takvoj, vanvremenskoj ženi, izražena kroz sofisticiranu i glamuroznu modnu viziju, istovremeno smelu, koketnu i pomalo opasnu – od koje doslovno staje  dah. Stilski, kolekcija odiše gracioznošću,  elegancijom i otmenošću, uz primetnu notu ekskluzivnosti – očekivanu na crvenom tepihu.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

 

Ova kolekcija sinonim je za  jednostavnu estetiku,  vanvremensku eleganciju, ekskluzivne komade izuzetnog kroja i kvaliteta i brižljivo odabrane detalje vrhunske izrade, što zajedno ostavlja prepoznatljiv i očaravajući utisak.

Okosnicu kolekcije kao i do sada čine haljine – dnevne, savršene za laganu šetnju po sunčanom danu, zatim zavodljive korset haljine, istovremeno lagane i lepršave duge večernje haljine za devojke koje žele da izgledaju nežno i romantično. Kolekciju upotpunjuju super seksi i šik kratke haljine za leto iz snova, neizbežne koktel haljine, odlično skrojeni sakoi i šortsevi za one koji preferiraju urban, sofisticiran look i  prelepi jednodelni kombinezoni različitih dužina  za svaku priliku.