Screen shot 2013 11 13 at 15.50.36

Doris Dragović u Kombank Areni

Doris Dragović, jedna od najboljih vokalnih solistkinja sa prostora bivše Jugoslavije, održaće dva velika solistička koncerta, 14. februara u Kombank Areni i 8. marta u Spensu.

Prethodnih 30 godina Doris Dragović je oduševljavala svojim pesmama i pojavom. Njenu bogatu karijeru obeležili su brojni albumi, nastupi na festivalima, kao i dva nastupa na pesmi Evrovizije.

Ljubitelji dobre muzike Doris Dragović svrstavaju u zvezde čiji sjaj ne bledi i koje su uvek na vrhu ali nikada nisu bile deo tipičnog estradnog sveta. Nakon velikog hita „Željo moja“ sa kojim je predstavljala Jugoslaviju na pesmi Evrovizije 1986. godine, njena karijera išla je uzlaznim tokom. Ređale su se pesme i albumi koji su nosili etikete „zlatna“, „dijamantska“, „platinasta“, velike turneje i koncerti.

U Kombank Areni i Spensu, Doris Dragović pružiće izvrsnu interpretaciju praćenu odličnim muzičarima i podsetiti publiku na pesme kao što su „Željo moja“, „Marija Magdalena“, „Anđeo Gabrijel“, „Malo mi za sriću triba“ i mnoge druge koji su obeležili njenu 30 godina dugu karijeru.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8 .marta, biće u prodaji od sutra, četvrtka, 14.11. po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.