fbpx

Cirque Éloize “iD”, ulaznice u prodaji

Prodaja ulaznica za Cirque Éloize “iD”, koji će se održati u Kombank Areni 26. i 27. aprila 2014. godine, je u toku.

Ulaznice su po cenama od 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Uzbudljive cirkuske akrobacije i urbani ples koji donosi Cirque Éloize u svojoj predstavi “iD” predstaviće se po prvi put publici u Srbiji!

Ovaj šou za sve generacije predstavlja spoj visoke produkcije, cirkuskih veština, uličnog plesa i hip hopa. Predstava “iD” će se prikazivati u Kombank Areni 26. i 27. aprila. Cirque Éloize je od nedavno deo čuvene trupe Cirque du Soleil®.

Na savremenoj sceni sa scenografijom koja predstavlja urbano okruženje, 15 akrobata i izvođača nastupa uz inovativne multimedijalne prikaze kao i muziku u rock i elektronskom žanru.

U Cirque Éloize “iD” akrobatska disciplina je kombinovana sa energičnim hip hop i urbanim plesom dajući svežu i visoko-energetsku dozu modernom cirkusu.

Zahvaljujući inovativnoj produkciji, kompanija se specijalizovala za kreiranje predstava koje kombinuju cirkusku umetnost sa pozorištem, plesom – ovog puta urbanim plesom – i muzikom na originalan način.

Cirque Éloize je sa deset originalnih predstava održao preko 4000 nastupa u 440 gradova, u 40 zemalja širom sveta.

Ne propustite da pogledate ovu urbanu priču ispunjenu bojama, strašću i energijom i uverite se zašto je Cirque Éloize svetski lider u primenjenoj cirkuskoj umetnosti!