Gagging Order press image1 copy e1417967140557

Britanska zvezda, komičar Jimmy Carr u Beogradu

Heroj komedije našeg vremena, kako je Guardian nazvao stand up komičara i TV voditelja Jimmy-ja Carr-a, dolazi u Beograd 13. maja 2015. godine, kada će od 20h nastupati u Dvorani Doma Sindikata. Jimmy-jev nastup, u sklopu njegove turneje  “Gagging Order”, do sada je videlo milion i po ljudi samo u Velikoj Britaniji. Zvanična prodaja ulaznica za beogradski šou je od danas, 8. decembra.

Jimmy  Carr je nastupao tri puta pred Njegovim Kraljevskim Visočanstvom Princom od Velsa, u sklopu Royal Variety Performance. On je takođe zvezda u usponu u SAD-u, gde je njegov profil nastavlja da raste. Naredne godine, imaćemo priliku da ga vidimo i u Beogradu.

Njegov nastup “Gagging Order” obećava da bude neviđeni večernji izlazak, na kome možete očekivati, kako kažu, priče i fore od kojih su neke pametne, neke bezobrazne a neke skroz neprihvatljive.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Cene ulaznica za Jimmy Carr-a su 2000, 2500 i 3000 dinara i mogu se kupiti na blagajni Dvorane Doma Sindikata, kao i onlajn – www.ticketline.rs.

Jimmy Carr
Ima osam DVD izdanja, uključujući ˝Uživo˝ (Live), ˝Stand Up˝, ˝Komičar˝ (Comedian), ˝Na koncetru˝ (In concert),˝Pričanje fora˝​​ (Telling jokes), ˝Zasmejavati ljude˝ (Making people laugh) i ˝Biti smešan˝ (Being funny) i prodao je 1.200.000 primeraka do danas. Njegova sadašnja turneja ˝Gagging Order˝ je snimljena za DVD u Hammersmith Apollo arena, a u novembru 2013. Jimmy-jev osmi DVD ˝Laughing & Joking˝ je pušten u prodaju. Povrh svega toga, i za svo to vreme, Jimmy je bio voditelj na Channel 4 za 8 Od 10 Cats, za neverovatna šesnaest sezona i za poseban spin off šou: 8 Od 10 Cats Does Countdown za četiri sezone , a još ih ima u planu.