btf torturedsoul fbevents

BitefArtCafe vikend maraton

Ekskluzivni koncert njujorške soulful house senzacije Tortured Soul, komičar Goran Furjan, Perpetuum Mobile, i Girls, Boys & Toys čine ovonedeljni program u BitefArtCafe-u.

Četvrtak 13/3

Tortured Sou

Tortured Soul je sa razlogom drugi put u klubu BitefArtCafe. Svoju muziku opisuju kao nešto što je pobeglo iz DJ miks pulta i ušunjalo se među muzičare koji sada oživljavaju muziku, prvobito namenjenu didžejevima.

BitefArtCafe se više od decenije trudi i uspeva da Beogradu pruži raznolik izbor dobre muzike i nastupe najboljih domaćih i inostranih izvođača.

Ovoga puta će počastiti svoje najvernije goste i prijatelje ekskluzivnim koncertom njujorške soulful house senzacije, Tortured Soul.

Karte za koncert neće biti u prodaji, a ulaz će biti moguć jedino uz pozivnicu.

Petak 14/3 u 21:30h

!Stand Up! Goran Furjan

Večiti je polaznik prijemnih ispita, ali nikad student.

Iza sebe ima 400 nastupa i već četvrtu sezonu je rezident komičar zagrebačkog Studija Smijeha.

Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari na plaži igraju pikado ping pong lopticama sa čičkom, a tabla je njegovo telo!

Cena karte je 200 dinara.

Petak 14/3 u  23:30h

Perpetuum Mobile

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. Međutim vozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Bruno Mars, David Guetta pa sve do novih hitova poput Wake me up, Timber i Waiting all night!

Subota 15/03 

Girls, Boys & Toys

Tri moćna vokala i odlična svirka su ono što vas očekuje uz GBT rock&house exravaganza, ali i najnoviji pop, MTV, VH1 hitovi.