instagram 2048x2048px 01 1 e1433003337342

BitefArtCafe Summer Stage od večeras!

Osma sezona letnje scene BitefArtCafe-a nastavlja sa tradicijom najboljeg provoda u gradu, na najlepšem mestu u gradu, na Kalemegdanu kod teniskih terena.  Sezonu će otvoriti energični bend Girls, boys & toys, sa specijalnim gostima duvačkom sekcijom koja će upotpuniti njihov zvuk večeras u 23h.

Nakon otvaranja, očekuje nas senzacionalno leto na Kalemegdanu.

BitefArtCafe Summer Stage je centar najbolje klupske LIVE svirke u gradu i domaćin velikih svetskih i domaćih imena jazz, soul, funk, pop muzike.

“Za sada najavljeni koncerti letnje scene kluba BITEFARTCAFE su Masimo Savić 11. juna, i Ljetno Kino, 25. juna, a u pripremi su i velika iznenađenja kada su inostrani gosti u pitanju.”

Koncerti će se odžavati četvrtkom a vikend je i dalje rezervisan za najbolje klupske bendove Makao, Girls, boys&toys, Perpetuum Mobile, St. Louis, Betty Boom, The Gift

Drugu godinu za redom, BitefArtCafe organizuje svoj muzički festival – Musicology festival. Prvim izdanjem Musicology festivala, pronašli smo publiku različitog starosnog doba, čiji ukus i senzibilitet je marginalizovan i koja se ponovo pojavila sa svojim potrebama za kvalitetnim muzičkim događajima.

“Ta, zapravo obrazovana i zahtevna, novoslobođena publika, koja traži zadovoljstvo istraživanjem van preovlađujućeg kulturnog miljea, pratiće Musicology festival i ove godine, koji će se održati od 23-26. jula na teniskim terenima ispred samog kluba.”