Audicija za predstavu u Vuku

 

Audicija za predstavu ,,Odlazni terminal’’ po tekstu Jelene Paligorić, a u režiji Tee Puharić, biće održana u Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić 12. i 13. septembra 2015. godine u 14h.

Ovaj savremeni autorski projekat biće realizovan na sceni “Kult” u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić” 25. novembra kao koprodukcijski projekat ove kuće i tima nezavisnih mladih stvaralaca.

Predstava se bavi temom odliva mozgova, razlozima za odlazak mladih iz ove zemlje, o njihovim roditeljima, mlađoj braći i sestrama i o trenutnoj situaciji u Srbiji na jedan specifičan način – kroz komad sa pevanjem.

“Za potrebe predstave raspisujemo audiciju za jednog glumca i jednu glumicu starosti između 20 i 30 godina, koji uz obavezan glumački talenat moraju posedovati i dobar sluh za muziku i songove u rečitativnom stilu. Prijavu za audiciju potrebno je poslati na: produkcija.odlazni.terminal@gmail.com zajedno sa imenom i prezimenom, godištem i kratkom biografijom,”  producenti predstave.

Za audiciju je potrebno spremiti: komičan monolog, deo teksta koji će kandidati dobiti na licu mesta, kao i rečitativan, ritmičan song po sopstvenom izboru. Krajnji datum za slanje prijava je 09.09.2015. godine u 16h.