Screen Shot 2016 03 22 at 19.46.12

April u Zvezdara teatru

Prvi dan aprila u Zvezdara teatru je rezervisao Rambo Amadeus za Veče glomazne poezije i rasklimanog džeza. Karte za aprilski repertoar ovog pozorišta su u prodaji.

Zbog velikog interesovanja za akciju Da čujemo pozorište ovog meseca će biti simultano prevedene dve predstave na srpski znakovni jezik, Tramvaj zvani želja i ponovo ćemo izvesti predstavu Čorba od kanarinca.

Interesovanje zajednice gluvih prevazilazi naša očekivanja i iz tog razloga smo se odlučili da prevedemo dve umesto jedne predstave ovog meseca. Akciju realizujemo u saradnji sa Gradskom organizacijom gluvih Beograda, Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika, kompanijom JTI i uz podršku grada Beograda.Zvezdara teatar

Iz aprilskog repertoara izdvajamo i predstavu Klaustrofobična komedija, Dušana Kovačevića u režiji Darka Bajića će imati pet izvođenja na našoj sceni i tri na van Beograda u Požarevcu, Šapcu i Smederevu. Predstavu Voz možete pogledati u šest termina.

Pogledajte i  novu predstavu Šaka, Martina Makdone, u režiji Marka Sopića u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Anđela Jovanović, Rade Ćosić i Nenad Heraković.