Amanet na bioskopskom repertoaru

Nakon velike premijere u Sava Centru, triler koji je do sada videlo blizu 10.000 ljudi, redovno se prikazuje u bioskopima širom zemlje.

Ekipa filma Amanet, predstavila se beogradskoj publici prošle srede na velikoj premijeri u Sava Centru. Danica Maksimović, Svetozar Cvetković, Milena Živanović, Ljubomir Bulajić, Goran Radaković, Jelisaveta Orašanin, scenaristkinja Sara Radojković, režiser i producent Nemanja Ćipranić i ostali akteri ovog intrigantnog filmskog ostvarenja poklonili su se publici i tako najavili redovno prikazivanje filma u bioskopima.

Do sada, film koji je izborio plasman u finale festivala u Montrealu, pogledalo je blizu 10.000 ljudi, a dolaskom na redovni bioskopski repertoar Amanet široj javnosti predstavlja jedinstveno, surovo ogledalo svakodnevice u kojoj ključnu ulogu imaju lični interesi.

Priča o Todoru, studentu koji skromno živi sa majkom i trudnoj devojci koja naizgled slučajno ulazi u njegov život dodatno se komplikuje kada se Todorov moćni otac ponovo pojavljuje u njihovim životima.

Postoje li negativni i pozitivni likovi ili je stvarnost nešto drugačija, saznaćete ukoliko pogledate Amanet.