event4

Adrenaline Tribute Fest

Guitar Nation i KST organizuju prvi “Adrenaline Tribute Fest” u cilju još veće afirmacije domaćih bendova koji veoma uspešno sviraju muziku poznatih stranih grupa.  Klub časti sve koji dođu na samom početku velikim pivom po samo 100 din!

Festival će biti održan u bašti kluba u sredu 24. juna od 23h a nastupiće tri veoma uspešna tribute sastava koja već nekoliko godina deluju i imaju dosta nastupa i koncerata iza sebe u Srbiji i regionu.

Svaki od njih je izuzetno posvećen muzici benda koje sviraju a zajedničko im je da verno i kvalitetno prenose kvalitet i emociju pesama velikih bendova.

Ritam Sex-i-Ja je bend koji izvodi pesme Red Hot Chili Peppers i već odavno su beogradska klupska atrakcija i pune prostore gde god da sviraju. Često sviraju i po festivalima a do sada im je najznčajniji nastup bio na bugarskom Plus festivalu na kome su nastupili pred 5 000 ljudi i oduševili naše komšije.

Bend Unchained je posvećen muzici Alice in Chains i Nirvane i okuplja veći broj muzičara koji aktivno deluju u raznim bendovima i redovno nastupaju u nekoliko beogradskih klubova. Obeležavaju svake godine godišnjicie smrti Kurta Kobejna i Lejn Stejlija frontmena ova dva kultna benda a broj onih koji prisustvuju njihovim koncertima stalno raste.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Township Rebellion je Rage against the machine tribute band i oni su članovi grupe Deca Apokalipse iz Valjeva. Rado su viđeni gosti širom Srbije a nedavno su se vratili sa uspešne mini crnogorske turneje. Posle dužeg vremena će svirati u Beogradu, a fanovi RATM imaju retku priliku da uživaju uz “Killing in the name” i druge hitove.

Nastupe će pratiti i video projekcije koje će od ove večeri napraviti video audio multimedijalni događaj na zadovoljstvo svih prisutnih.

Pretprodaja karata na blagajni KST-a 250 RSD u dnevnom terminu pon-sub od 12-19h, kao i uveče od 22-03h od srede do subote. Karte će se prodavati na ulazu po ceni od 300 RSD!